On-lineProfi all-in-one website

Het complete websitepakket waarmee je in een keer klaar bent!

KANT EN KLARE WEBSITE

€ 625,- *

Je bent starter en komt liever niet voor verrassingen te staan? Met het all-in-one website pakket van On-lineProfi weet je vooraf precies wat jouw website gaat kosten.

Een prachtig uiterlijk

Al onze websites zijn responsive. Dit houdt in dat de website perfect wordt weergegeven op desktop, mobiel én tablet. Door ons ervaren team wordt jouw website op maat gemaakt en is je eigen huisstijl hier volledig in verwerkt. Hierdoor is de website 100% uniek! Ook verwerken wij dynamische slideshows in de website voor wat beweging en werken wij alleen met professionele foto’s (door een fotograaf gemaakt of via shutterstock.com) waardoor jouw website er nog mooier uit ziet.

Een makkelijk beheerbare CMS

De website wordt gemaakt in WordPress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) waardoor je zonder technische kennis zelf de website kunt beheren. Door middel van verschillende gebruikers ben je in staat om samen aan de website te werken. Niet alleen de tekst, maar de vormgeving en inhoud van de gehele website is aan te passen. Heb je per ongeluk iets veranderd? Geen probleem, dat kunnen we zo weer terughalen alsof er niks is gebeurd en met behulp van de preview functie kan je de site al bekijken voordat hij live is.

Modules en functionaliteiten

In het CMS heb je ontelbaar veel functionaliteiten. Naast het eenvoudig aanpassen van tekst en het toevoegen van een contactformulier zijn de volgende modules ook te integreren: fotogalerij, projecten module, blog module, meerdere talen optie, social media deelknoppen en een Google Maps kaart. Om de website nog unieker te maken en helemaal naar jouw wensen aan te passen is ook custom css en HTML mogelijk. Hier is wel technische kennis voor nodig, maar daar helpen we jou graag mee.

Zoekmachine vindbaarheid

On-lineProfi meldt jouw website aan in Google voor een snellere indexering. Om ervoor te zorgen dat Google jouw pagina’s begrijpt zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke URL’s en richten wij iedere pagina in op een bepaald zoekwoord. Hierbij vullen wij direct de zoekmachine resultaten (title- en metadescription) in, voor een vergroting van het aantal website bezoekers. Door het instellen van de juiste redirects blijven pagina’s altijd vindbaar ook al bestaat de link niet meer.

Hosting, service en overige

Voor vragen of aanpassingen zijn wij altijd bereikbaar per e-mail of telefoon. Indien gewenst bieden wij service via TeamViewer. Met behulp van TeamViewer kunnen wij meekijken op jouw computerscherm en helpen met het beheren van de website. Voor je website ontvang je 1.000 MB opslagruimte en voor je e-mails 2.000 MB. De e-mail is eenvoudig in te stellen op elk apparaat. Tevens kan je gebruik maken van webmail die overal ter wereld is te gebruiken. Wij maken dagelijks backups en zorgen dat beveiligingsupdates direct worden uitgevoerd.

Eenmalige kosten voor het bouwen en online zetten van je website: € 625,-*
Daarnaast betaal je slechts € 12,-* per maand voor de domeinnaam, hosting, backups, updates en support.

*bedragen exclusief b.t.w.

ALL-IN-ONE WEBSITE

VRAAG HEM HIER AAN

Vast bedrag

Geen verrassingen achteraf

Geen omkijken naar de website

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.