Local Seach Optimization Services

Copywriting

Teksten zijn een belangrijk onderdeel van de website. Zorg dat deze goed zijn!

Teksten zijn een belangrijk onderdeel van je website. De schrijfstijl bepaalt mede de professionaliteit van de site. De leesbaarheid bepaalt vervolgens of de websitebezoeker door blijft lezen of snel afhaakt. Daarnaast is het belangrijk dat de zoekmachines weten waar de website over gaat. De vindbaarheid van de website is voor een deel afhankelijk van de teksten. Zoekmachine optimalisatie en tekstschrijven gaan dan ook hand in hand.

Gebruiksvriendelijke websiteteksten: kort, maar krachtig

Mensen lezen een boek op een andere manier dan een website. Wanneer jij naar een website gaat lees je niet letterlijk ieder woord, maar scan je de website. In één oogopslag moet daarom duidelijk zijn wat er op jouw pagina staat en wat voor producten en diensten je aanbiedt. Zorg daarom voor pakkende koppen en goed opgebouwde zinnen. Een bezoeker beslist binnen een paar seconde of het de moeite waard is om door te lezen, dus zorg voor korte, krachtige teksten. Uiteraard spelen goede afbeeldingen hier ook een belangrijke rol in.

Teksten schrijven op basis van zoekmachines

Onze copywriters weten hoe zoekmachines jouw website lezen. Om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw teksten begrijpen moeten ze aan een aantal punten voldoen. Om aan deze punten te kunnen voldoen moet er eerst worden onderzocht op welke zoekwoorden de website gevonden moet worden. Er wordt daarom een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd met als doel dat jouw website beter gevonden wordt op bepaalde zoekwoorden. Deze zoekmachine geoptimaliseerde teksten worden ook wel SEO teksten genoemd.

2,5%

Laat het keyword maximaal 2,5% terug komen in de tekst.

300

Een optimale tekst bestaat uit ongeveer 300 woorden.

25%

De gebruiker leest slecht. Als men 25% van een tekst opneemt is het veel!

3-6

Probeer ongeveer drie tot zes regels per alinea voor te houden.

Blogs

Blogs

Veel mensen zien het nut niet in van het schrijven van blogs. Het kost veel tijd en hoeveel mensen lezen de blog artikelen nou echt? Het punt is: niet alleen mensen lezen deze blogs, ook zoekmachines. Zoekmachines indexeren websites. Aangezien er zoveel websites bestaan is het van belang om Google af en toe een seintje te geven dat jouw website nog bestaat. Dit doe je door middel van het toevoegen van nieuwe content. Een goed middel hiervoor is dus het schrijven van blog- of nieuwsartikelen!

 

Heb je zelf geen tijd voor het schrijven van blogs? Geef ons door waar het artikel over moet gaan en binnen no time staat je artikel online!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Niet alleen voor het schrijven van nieuwe teksten, maar ook voor het herschrijven van website-, blog- of brochureteksten ben je bij ons aan het juiste adres. Niks is voor ons te gek! Neem contact met ons op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Hulp bij copywriting

Our case studies

See all projects

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.