huisstijl ontwerp

Huisstijl

Je huisstijl is het eerste waar je een klant mee kunt inpakken. Het is een eerste indruk die de klant bij jouw bedrijf krijgt. Uiteraard wil je dat deze indruk op en top is.

Een complete huisstijl

Heb jij nog helemaal niks en wil je graag meer dan alleen een logo? Leg een goede basis met ons huisstijl pakket! Voor een vast bedrag ontwerpen wij niet alleen een professioneel logo, maar leveren ook op maat gemaakte visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Zo kan jij direct aan de slag met jouw business! Het pakket ziet er als volgt uit:

• Logo: uniek en op maat gemaakt, 2 feedbackrondes
• Visitekaartjes: op maat gemaakt en gebaseerd op het logo
• Briefpapier: enkelzijdig bedrukt, in één lijn met de enveloppen
• Enveloppen: verschillende formaten, passend bij het briefpapier
Kosten huisstijl pakket: € 599

On-lineProfi helpt je met het creëren van een professionele huisstijl die bij jou en de producten en diensten die je aanbiedt past.


Een huisstijl is een uitstraling die jij als basis hanteert bij alle communicatie uitingen. Deze huisstijl beschikt over een logo, één of meerdere kleuren en terugkomende elementen. De basis waar je je huisstijl in terug laat komen en waarmee jij jouw bedrijfsnaam verspreidt zijn visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.


Uiteraard komt je huisstijl veel vaker terug. Denk aan promotie artikelen zoals pennen, bidons, kleding of drinkbekers, maar ook autobestickering, gevelreclame en banners. Een professioneel bedrijf zorgt ervoor dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd. On-lineProfi ontwerpt een grafisch goed logo en denkt mee over de inzet van je huisstijl.


Dankzij onze ervaring weten we waar op gelet moet worden bij het ontwerp om er zeker van te zijn dat de huisstijl in alle communicatie uitingen inzetbaar is.

huisstijl pakket

Werkwijze

Voordat wij aan de slag gaan met jouw huisstijl bespreken we je doelgroep, je strategie en de uitstraling die je wilt creëren. Indien je al over een logo beschikt zullen wij een huisstijl ontwikkelen gebaseerd op je logo. De huisstijl voeren wij door in het briefpapier, de enveloppen, visitekaartjes enzovoort. Al het drukwerk, de website en andere communicatie uitingen bij elkaar moeten één herkenbaar geheel zijn.

 

In het begin ontwerpen wij verschillende mini huisstijlen waarna wij met behulp van jouw feedback doorwerken naar jouw uiteindelijke huisstijl. Jij kiest zelf welke huisstijl je het mooist vindt!

Het doorvoeren van de huisstijl

Wanneer wij de huisstijl hebben opgeleverd is het aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd. Probeer nooit af te wijken van de huisstijl en zorg er altijd voor dat klanten je naam en logo blijven herkennen. Heb je een donker logo en moet dit worden gedrukt op een donkere achtergrond? Kijk dan of je de kleuren in het logo lichter kan maken zodat je nog steeds herkenbaar bent. Uiteraard helpen wij je hier graag mee.

 

Om je na het project op weg te helpen geven wij gratis een huisstijlhandboek mee. Hier staan de juiste kleuren in vermeld en afspraken waar je je als bedrijf aan dient te houden om niet af te wijken van de huisstijl.

Effective Web Development Solutions

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.