Drukwerk

Drukwerk

De combinatie tussen online en offline marketing is het beste middel om reclame te maken voor je bedrijf.

De wereld wordt steeds digitaler en er wordt steeds meer online reclame gemaakt. Sommige bedrijven maken hierdoor helemaal geen gebruik meer van offline marketing middelen. Erg zonde als je het ons vraagt! De combinatie tussen online en offline marketing is namelijk het beste middel om reclame te maken voor je bedrijf.

Niet álles is online

Het aantal klanten in fysieke winkels is bij veel bedrijven flink gedaald. Er worden namelijk steeds meer online aankopen gedaan. Gelukkig is het nog niet helemaal gedigitaliseerd en zijn er ook genoeg mensen die graag in een fysieke winkel komen om nieuwe producten aan te schaffen. Zo worden er nog steeds nieuwe fysieke winkels geopend en zijn er genoeg bedrijven die een perfecte mix hebben gevonden tussen online en offline verkopen.

 

Welk drukwerk mogen wij voor jou verzorgen?

Bij On-lineProfi ontwerpen we alles wat je maar kunt bedenken. We verwerken je huisstijl in een mooi visitekaartje, herkenbaar briefpapier en bijbehorende enveloppen, maar ook het ontwerpen van reclame materiaal zoals flyers, brochures en offertemappen zijn voor ons geen probleem. Wij denken graag met je mee om het drukwerk zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

Sta je op een beurs of wil je klanten graag iets meegeven nadat ze bij jou op bezoek zijn geweest? Wij ontwerpen verschillende promotieartikelen en relatiegeschenken. Enkele voorbeelden van producten die wij kunnen bedrukken:

Zakje snoep

Bedrijfskleding

Flesje wijn

Auto

Zonnebrillen

De perfecte strategie: online + offline

Wij weten maar al te goed dat online marketing middelen, zoals nieuwsbrieven, social media en zeker websites, niet meer zijn weg te denken uit deze tijd. Al deze middelen worden ingezet om een zo sterk mogelijke relatie op te bouwen met klanten. Vergeet niet dat offline marketing middelen deze band nog veel sterker kunnen maken. Nodig klanten door middel van een persoonlijke kaartje door de brievenbus uit voor een uitverkoop of voeg een bedankje toe aan een bestelling.

En wat dacht je van het vergroten van jouw naamsbekendheid? Offline marketing biedt hierin veel kansen! Ontwerp visitekaartjes, prachtige flyers of uitgebreide brochures en laat deze achter bij potentiële klanten. Zorg ervoor dat je wordt gezien en vooral dat je wordt onthouden. In een wereld waarin iedereen zowel offline als online actief is, lijkt ons de combinatie tussen online en offline marketing middelen de perfecte strategie!

drukwerk magazines

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.