Fotografie

Fotografie

Goed beeldmateriaal is niet alleen belangrijk voor je website. Bij het maken van drukwerk is het van belang dat er een persoonlijke touch mee gegeven kan worden!

Spreekt het beeldmateriaal de bezoeker niet aan? Dan zal hij snel afhaken en de website verlaten. Zorg daarom voor grote, scherpe en professionele afbeeldingen.

 

On-lineProfi beschikt over een professionele fotograaf die maar al te graag langs komt om prachtige foto’s te maken. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus kies een fotograaf met veel ervaring op het gebied van bedrijf-, portret- en productiefoto’s. Interesse in onze fotograaf? Wij laten graag wat foto’s zien die hij voor onze klanten heeft gemaakt.

Persoonlijke uitstraling van jouw bedrijf

Net als het ontwikkelen van een huisstijl en het doorvoeren van deze huisstijl binnen alle communicatie uitingen, is het bij foto’s ook van belang dat deze één geheel vormen. Zorg dat de foto’s bij elkaar passen en iets uitstralen dat binnen jouw bedrijf en huisstijl past. Door middel van professionele bedrijfsfoto’s geef jij jouw organisatie een gezicht.

fotografie

Bedrijfsfotografie

Voor een bezoeker is het erg prettig om vooraf een kijkje te kunnen nemen in jouw bedrijf. Wie zijn er werkzaam? Hoe ziet het bedrijf er van binnen en buiten uit? Met behulp van professionele bedrijfsfoto’s heeft de bezoeker een goede eerste indruk en vergroot je de kans dat de bezoeker producten of diensten afneemt. Dit kunnen portretfoto’s zijn, maar ook interieurfoto’s en actiefoto’s in de praktijk- of productiekamer.

Productfoto’s

Verkoop jij online producten? Dan is het belangrijk dat de bezoeker een zo goed mogelijk beeld heeft van het product dat hij gaat kopen. Onze fotograaf denkt mee over de opstelling van de producten en maakt zeer professionele en vooral duidelijke foto’s. Wanneer het product niet goed naar voren komt zal een bezoeker gaan twijfelen of het product wel echt voldoet aan zijn of haar wensen. Voorkom dat door professionele foto’s!

Selecteren van foto’s

Nadat onze fotograaf langs is geweest en foto’s heeft gemaakt ontvang je zo snel mogelijk een selectie van de mooiste foto’s. Aan de hand van deze selectie maak jij een keuze. De door jou gekozen foto’s bewerkt onze fotograaf op een professionele manier. Hoe de foto wordt bewerkt is afhankelijk van wat er vooraf is afgesproken. Denk aan het verwijderen van de achtergrond bij een portretfoto of het veranderen van de kleurinstellingen.

Our case studies

See all projects

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.