Website onderhoud

Onderhoud

Het internet is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, technieken en verbeteringen ten opzichte van oudere versies. Het is daarom van essentieel belang om jouw website te onderhouden.

Met deze nieuwe ontwikkelingen worden namelijk ook ‘foutjes’ opgelost of verbeterd. Foutjes waar hackers de kans hebben om jouw website te gebruiken om spam te versturen. Dat willen we natuurlijk voorkomen!

 

Je kan ervoor kiezen om het website onderhoud zelf op je te nemen. Uiteraard is enigszins ervaring wel zo handig. On-lineProfi stelt haar ervaring graag beschikbaar middels een onderhoudscontract! Om wat voor website het ook gaat, wij controleren maandelijks alle updates en zorgen voor een (nog beter) functionerende website.

 

Website onderhoud bij On-lineProfi

Naast het updaten van jouw website is het ook van belang om de site met content te blijven vullen. Zo weten niet alleen bezoekers, maar ook zoekmachines dat jouw bedrijf niet stil staat en graag gezien wil worden.

 

Wil jij een nieuwe pagina of een slimme functie toevoegen? Geef het ons door en wij regelen het. Jouw website hoeft hiervoor niet perse door ons gemaakt te zijn. Wij kunnen overweg met alle website systemen.

 

Mocht je toch graag zelf met het website onderhoud aan de slag willen, maar heb je te weinig ervaring om er zelf uit te komen dan kunnen wij je op weg helpen met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem. Dit systeem is zo eenvoudig in gebruik, dat je met weinig ervaring je website zelf beheert en bijwerkt.

Altijd up-to-date

100% beveiligd

Geen omkijken naar je website

Wijzigingen binnen 48 uur doorgevoerd

Transparante werkwijze

Website onderhoud met een onderhoudscontract op maat

Met een onderhoudscontract op maat kijken wij vooraf hoeveel uur we verwachten bezig te zijn met het onderhouden van jouw website. Aan de hand daarvan stellen we voor een scherp tarief een contract op. Het is ook mogelijk om een aantal ‘onderhoudsuren’ te kopen. Deze uren zet je dan in op het moment dat je een aanpassing wil maken aan de website.

Effective Copyrighting

Het doorvoeren van de website aanpassingen gaat heel eenvoudig. Je stuurt ons een mailtje met de wijzigingen die gedaan moeten worden. Denk aan het aanpassen van een tekst, het toevoegen van een foto of het wijzigen van kleur. Zodra wij je aanpassingen hebben ontvangen gaan wij er dezelfde werkweek nog mee aan de slag.

 

Onze medewerkers houden alle uren bij die aan jouw website zijn besteed. Zo hebben wij altijd een duidelijk overzicht van de gemaakte uren. Dit overzicht is op ieder moment door jou op te vragen.

Je wilt geen omkijken naar het onderhouden van je website? Aanpassingen moeten snel worden doorgevoerd? Je zou niet weten hoe je je website moet beveiligen? Neem dan contact op voor een onderhoudscontract!

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.