Geen omkijken naar jouw (online) profilering?

On-lineProfi neemt graag je zorgen uit handen. Wij verzorgen alle on- en offline marketing activiteiten, waardoor jij bezig kan zijn met je core-business!

Als kleine ondernemer heb je vaak het idee dat je niet op kan tegen het online succes van grote bedrijven. Zij zetten veel geld in en beschikken over grote marketing afdelingen waar alles voor hun geregeld wordt. Weet je hoe wij hierover denken? Waanzin! Iedereen kan namelijk online succes maken.

On-lineProfi is bekend met alle wonderen van het internet en helpt graag om jouw dromen waar te maken. We geloven niet in sprookjes, maar willen jou zelf kennis laten maken met de mogelijkheden van het internet. Het komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar met een klein beetje energie kan je de online groei van jouw bedrijf flink vergroten.

 

Bij ons krijg je prachtige websites voor een eerlijke prijs. Wij kijken op welke manier we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken, geven advies en voeren de campagne uit. Naast web- en webshopdesign verzorgen wij ook jouw social media kanalen, de vindbaarheid van de website in zoekmachines, schrijven (zoekmachine geoptimaliseerde) teksten en kunnen zelfs jouw gehele huisstijl ontwerpen.

over-onlineprofi

Wist je dat

Er waren begin 2016 3.26 miljard internetgebruikers. Dit betekent dat meer dan 40% van de wereldbevolking online is.
(Potentiële) klanten kijken vaak naar de “betrouwbaarheid” van een bedrijf. Zorg er dus voor dat jouw huisstijl dit uitstraalt!
9,6 miljoen Nederlanders hebben in 2016 een Facebook account, waarvan 6,8 miljoen zijn Facebook account dagelijks opent.
Google verwerkt iedere dag meer dan 2,9 miljard zoekopdrachten en dit aantal blijft stijgen. Zoekmachine optimalisatie is een must.
Meer dan 40% van alle internet gebruikers wereldwijd hebben ooit online diensten of producten gekocht. Verkoop jij online?
Er zijn tegenwoordig meer mobiele internet gebruikers (52,7%) dan desktop gebruikers online. Een website die mobiel goed werkt is dan ook een pre.
ONZE MISSIE

On-lineProfi streeft ernaar jou alle zorgen uit handen te nemen in de wereld van websites, on- en offline marketing.

ONZE VISIE

Bij On-linProfi streven wij ernaar jou ten alle tijden een voorsprong te geven op het gebied van website, on- en offline marketing ten opzichte van jouw concurrenten.

ONZE KERNWAARDEN

Bij On-lineProfi geloven we niet in sprookjes; we laten jou samen met ons kennis maken met de mogelijkheden van het internet.

Veel gestelde vragen

Is de website check gratis en zonder verplichtingen?

Ja, de resultaten van het uiteindelijke rapport zijn gratis en zonder verplichtingen. Je mag zelf weten wat je met de resultaten gaat doen.

En de all-in-one website dan?

Hier betaal je een vast bedrag voor: € 625. Zo weet je vooraf precies wat je voor de website betaalt en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Behoefte aan een uitgebreide website of maatwerk oplossingen? Geen probleem, dat kan ook!

Ik wil starten met mijn bedrijf maar ik heb nog niets, kunnen jullie mij helpen?

Leuk! Dit zijn voor ons de uitdagendste projecten, graag helpen we je om van a-z je bedrijf een gezicht te geven. Dit is van logo en drukwerk tot aan het online gaan. Wij denken graag met je mee!

Wat betaal ik voor jullie diensten?

Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. Vooraf nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan krijg je van ons een duidelijke offerte opgesplitst in onderdelen. Hierdoor kan je eenvoudig zelf aangeven welke onderdelen wel of niet gewenst zijn.

Ik weet eigelijk niet zo goed wat alles betekent en wat het doet?

Dat snappen wij, geen probleem! Van te voren nemen we graag alle verschillende mogelijkheden met je door. Zo kunnen we een goed beeld schetsen of bepaalde diensten inzetbaar zijn binnen de strategie van jouw bedrijf.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bij vragen kan je ons elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken op: 085 - 303 848 7 of via info@on-lineprofi.nl