social-media-marketing

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Bijna iedereen heeft een Facebook, Twitter of LinkedIn account en kijkt hier wekelijks op. De meesten zelfs dagelijks! Social media marketing is dus een goed middel om je doelgroep te bereiken.

Waarom social media marketing?

De laatste jaren is het gebruik van social media sterk toegenomen. Vraag in je omgeving maar eens naar het gebruik van social media. Kleine kans dat je iemand tegen komt die op geen enkel social media kanaal actief is.

Voor ondernemers is het slim om hier op in te spelen. Zodra mensen je pagina of berichten leuk vinden wordt dit direct gedeeld met al hun vrienden. Het bereik is hierdoor enorm! Daarmee groeien niet alleen jouw volgers op social media, maar zullen ook het aantal website bezoekers en daarmee het aantal klanten langzamerhand toenemen.

Facebook

Twitter

LinkedIn

Google +

Mensen vinden de mening van andere klanten erg belangrijk. Die zullen ze eerder geloven dan het bedrijf zelf. En meningen van andere klanten zijn vaak te vinden op social media. Zorg er daarom voor dat jouw bedrijf vindbaar is op social media!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Dankzij onze jarenlange ervaring met social media kunnen wij jou helpen met het opzetten van de social media kanalen. De juiste profielfoto, omslagfoto en bedrijfsbeschrijving is belangrijk voor een goede eerste indruk van jouw bedrijf. Daarnaast is het ook van belang dat je op de juiste social media kanalen actief bent. Is jouw doelgroep 50+? Dan heeft het geen zin om een account aan te maken op Instagram. Zonde van je tijd! Wij geven hier graag advies in.

Social media uitbesteden

Niet alleen het hebben van een social media account, maar ook het bijhouden van het account is belangrijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er elke week een bericht wordt geplaatst. Hiermee is jouw bedrijfsnaam weer even in beeld geweest en kan je tegelijkertijd reclame maken voor producten of diensten die je aanbiedt.

 

Uiteraard is het niet alleen het reclame maken van jouw bedrijf maar creëer je als het ware ook een band met je doelgroep. Geef ze tips, laat ze meedenken over nieuwe producten of campagnes, laat ze een kijkje nemen achter de schermen en geef ze het gevoel dat je om hen geeft.

Nu horen wij je al denken: “Waar moet ik de tijd vandaan halen?”. On-lineProfi begrijpt dat en kan daarom jouw social media accounts beheren. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig relevante berichten worden geplaatst zonder dat jij er omkijken naar hebt. Uiteraard vragen we wel om toestemming voordat wij iets publiceren. Door middel van een contentkalender/social media planning kan jij direct zien welke berichten wij hebben opgesteld en wanneer die geplaatst gaan worden. Na goedkeuring worden de berichten volgens planning gepubliceerd.

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.