video-marketing

Video

Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijfsfilms en animaties waarin wordt uitgelegd wat het bedrijf voor de bezoeker kan betekenen.

Een uitleganimatie is geschikt om op simpele wijze uit te leggen waar jij met je bedrijf voor staat en wat jij de bezoeker te bieden hebt.

Waarom een animatie?

Het voordeel van een uitleg animatie is dat het voor jou minder tijd kost om het product te realiseren. Er hoeft geen cameraman langs te komen bij jouw bedrijf. Er is slechts een afspraak waarin wordt doorgenomen waar de animatie over moet gaan. Jullie leveren tekst aan en wij maken een storyboard. Na goedkeuring wordt de animatie ontwikkeld. Indien gewenst, om jou zoveel mogelijk tijd te besparen, kunnen wij ook helpen met het schrijven van de tekst voor de animatie.

In een persoonlijk of telefonisch gesprek vragen wij dan om zoveel mogelijk input voor een zo duidelijk mogelijk verhaal.

 

Kwaliteit

Goedkoop is duurkoop. Een bedrijfsfilm of animatie moet kwalitatief goed zijn, anders kan het alleen maar tegen je werken. Wanneer de video van slechte kwaliteit is zullen bezoekers jouw bedrijf hiermee gaan associëren en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Het storyboard is de basis voor de animatie en bepaalt de gehele verhaallijn. Met behulp van hippe vormgeving, verrassende bewegingen en een logische verhaallijn zorgen wij dat bezoekers gedurende de hele video geboeid blijven.

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.