webshop-ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Wil jij je verkopen vergroten door middel van een webshop, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij On-lineProfi aan het juist adres!

Bij On-lineProfi kan je binnen no time beginnen met online verkopen. Hoe uitgebreid de webshop moet worden bepaal je uiteraard helemaal zelf. Wij adviseren je hier graag in. Doordat wij werken met een zeer gebruiksvriendelijk webshopsysteem ben jij in staat na oplevering de webshop eenvoudig te beheren. Uiteraard kunnen wij je hier ook in blijven ondersteunen.

webshop-ontwikkeling-mobiel

Online verkopen met een webshop

Is jouw website niet alleen informatief, maar ben je van plan om producten online te gaan verkopen? Tegenwoordig worden steeds meer online aankopen gedaan en On-lineProfi helpt graag met het realiseren van een gebruiksvriendelijk webshop systeem. Dit doen wij door middel van WooCommerce.

 

WooCommerce is een webshop systeem van WordPress. Het ziet er professioneel uit, is gebruiksvriendelijk voor jou én de webshopbezoeker, bevat genoeg betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Paypal en CreditCard, scoort goed in Google en beschikt over one page checkout!

Net als bij een website is het ook bij een webshop van belang dat de huisstijl hierin terugkomt. De webshop moet herkenning creëren bij de bezoeker en een uitstraling hebben dat bij jouw bedrijf past. Daarnaast zal je zelf ook enkele wensen en eisen hebben waar de webshop aan moet voldoen. Deze worden uiteraard meegenomen in het ontwerp.

webshop-ontwikkeling-laptop

De voordelen van WooCommerce

De perfecte integratie van je webshop met jouw (huidige) website

Met WooCommerce heb je het meest populaire WordPress webshop CMS

Tal van plugins om jouw website/webshop mee te verrijken

WooCommerce is goed beveiligd met Sucuri

Tal van mogelijkheden om iDEAL, Paypal en creditcard te implementeren

Uitgebreid en duidelijk overzicht van jouw producten, verkopen en klanten

WordPress gecombineerd met WooCommerce biedt de perfecte basis om hoger in Google te scoren.

Last, but not least: one page checkout! Je bestelling plaatsen op slechts één pagina

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.