website-ontwikkeling

Website ontwikkeling

Van websitebezoeker tot klant. Wie is jouw doelgroep? Zorg voor online groei met behulp van een gebruiksvriendelijke website.

Bij On-lineProfi ben je zeker van een gebruiksvriendelijke, unieke website die nog jarenlang mee gaat.

Gebruiksvriendelijk

Wat heb je aan een website als bezoekers niet begrijpen hoe de website structuur in elkaar zitten en hierdoor niet kunnen vinden wat ze zoeken? Onze websites zijn gebruiksvriendelijk!

Uniek

Als bedrijf wil je iets anders uitstralen dan je concurrenten. Daarvoor heb je een prachtige huisstijl ontwikkeld. Jouw huisstijl gebruiken we als basis voor jouw website en dat maakt hem uniek!

Toekomstproof

Een website van deze tijd moet aan veel eisen voldoen. Aangezien wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zorgen wij ervoor dat jouw website nog jaren mee gaat en toekomstproof is.

Website ontwikkeling door On-lineProfi

Van eenvoudige website tot dynamische, interactieve website. On-lineProfi realiseert en ontwerpt de website die bij jou, of beter gezegd jouw doelgroep, past. Dat is meteen een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces: wie is de doelgroep? Wat wil je uitstralen? Wat wil een bezoeker te weten komen over jou? En wat voor acties wil je dat de bezoeker uiteindelijk uitvoert op de website?

 

Onze websites zijn zo veel mogelijk gericht op de doelgroep. Ze zijn gebruiksvriendelijk en hebben een herkenbare uitstraling.

Deze herkenning creëren wij door het toepassen van je huisstijl. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website zoekmachine vriendelijk is opgebouwd. Goed scoren in zoekmachines begint namelijk al bij de ontwikkeling van de website.

 

On-lineProfi maakt jouw website op maat en past hem volledig aan naar jouw wensen en eisen. Ook wanneer er al een ontwerp is kunnen wij ervoor zorgen dat het ontwerp wordt omgezet naar een goed werkende website.

Onze werkwijze

STAP 1: INVENTARISEREN VAN JE WENSEN

Voordat wij een offerte kunnen opstellen hebben wij een duidelijk beeld nodig van jouw wensen en eisen. Welke functionaliteiten moet de website volgens jou hebben? Welke websites spreken je aan of juist niet? Deze punten zullen wij bespreken door middel van een telefonisch of persoonlijk gesprek.

STAP 3: JIJ BENT AAN ZET, OPSTUREN GRAFISCHE MATERIALEN 

Zodra wij een akkoord hebben ontvangen op de offerte is het tijd om aan de slag te gaan met het project. Voordat wij kunnen beginnen met het ontwerpen van de website, hebben wij wel wat input van jouw kant nodig. Denk aan grafische materialen zoals je logo, foto’s en teksten die je graag op de website wilt hebben. Uiteraard kunnen wij je ook helpen met het schrijven van teksten. Dit wordt in de eerste fase doorgenomen.

STAP 5: BOUW VAN DE WEBSITE

Na goedkeuring van het ontwerp en met eventuele feedbackpunten in het achterhoofd beginnen wij aan het bouwen van de website. Deze website staat nog niet live en is dus alleen zichtbaar voor mensen met inloggegevens.

STAP 7: OPLEVERING VAN DE WEBSITE

Nadat de laatste feedbackpunten zijn verwerkt en we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat wordt de website van de testomgeving afgehaald. De website is nu live en beschikbaar voor iedereen!

STAP 2: ONTVANGST OFFERTE

Na het inventarisatiegesprek hebben wij een goed beeld van waar de website aan moet voldoen. In de offerte vind je jouw wensen en de uiteindelijke prijs uitgebreid beschreven zodat je weet waar je aan toe bent. Indien er tussendoor enkele wensen worden bijgesteld dan hoor je voordat wij ermee aan de slag gaan of dit consequenties heeft voor de prijs.

STAP 4: ONTWERP VAN JE WEBSITE. HET WEBDESIGN

Met behulp van de ontvangen grafische materialen gaan wij aan de slag met het ontwerp van je website. Dit is slechts een ontwerp en dus nog geen website. Het ontwerp leggen we aan je voor waarna wij graag feedback horen van jouw kant. Zo weten wij of we op het goede pad zitten naar een website waar jij volledig achter staat.

STAP 6: TESTEN VAN DE WEBSITE

Zodra wij het ontwerp hebben omgezet naar een goed werkende website ontvang jij van ons ook inloggegevens. Met deze gegevens kan je de website bekijken en testen. Eventuele feedbackpunten kan je op dit moment weer aan ons doorgeven en wij zullen nog eenmaal de feedback verwerken.

Onze klanten

Bekijk alle klanten
All
Clinic for beauty
Perfect View
Flamexpert
Frans Knorth

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt!

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.