zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA)

Via advertenties in Google kunnen wij ervoor zorgen dat je nog beter gevonden wordt. Middels een Adwords campagne kan je namelijk bovenaan komen te staan in de zoekresultaten!

Lukt het jou niet om met behulp van zoekmachine optimalisatie jouw website hoger te laten eindigen in Google? Wanneer de concurrentie zo hoog is dat het zonde is van alle moeite om je website te optimaliseren voor zoekmachines, kan zoekmachine adverteren wel een oplossing zijn. Wanneer jij het meest betaalt zal jij altijd op de 1e plek in Google staan en vergroot je de kans dat een bezoeker op jouw website klikt in plaats van die van de concurrent!

 

Hoe werken zoekmachine advertenties?

Het fijne aan zoekmachine adverteren is dat je pas betaalt wanneer er letterlijk succes is geboekt.

Je betaalt namelijk pas wanneer iemand op jouw advertentie klikt. Aan jou dus de taak om je website zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken dat de bezoeker ook daadwerkelijk contact opneemt of een product/dienst afneemt.

 

Hoeveel jij betaalt per klik is afhankelijk van verschillende factoren. Is er bijvoorbeeld veel concurrentie op het zoekwoord waarvoor jij adverteert? Dan zal je meer moeten betalen om hoger in de resultaten te staan. Om er zeker van te zijn dat jij niet te veel betaalt kan je een dagbudget instellen. Is het dagbudget op? Dan wordt de advertentie die dag niet meer getoond.

De voordelen van zoekmachine adverteren

Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt

Alles is meetbaar en resultaten zijn 24/7 bij te houden

Je bent nooit meer kosten kwijt dan je van plan was dankzij het dagbudget

Het aantal websitebezoekers neemt direct toe

Het is een ideaal middel om je doelgroep te bereiken

Je kan op ieder moment advertenties starten of stoppen 

Vertel ons over jouw plannen!

Laat in onderstaand formulier weten waarmee we je kunnen helpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ons team neemt graag al je zorgen uit handen. Zo kan jij je bezig houden met je core-business terwijl wij zorgen dat alle on- en offline marketing geregeld wordt! 

Laat ons weten waar je hulp mee kan gebruiken door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om onder het genot van een kopje koffie te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tot snel!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.